Wednesday

O lada de bere Corona la ghici

Vestita lada de bere .. O lada de bere Corona e pe cale sa fie data in cateva zile. Ultima suta de metri in care ne zbatem, ne batem, ne incurajam reciproc si ne alergam unul pe celalalt pentru o lada de bere. Ultima suta de metri in care fiecare spune "Ori la bal, ori la spital". Ultima suta de metri in care Nichita spera sa ne surprinda si sa ne dea clasa la toti. Eu unul nu ma supar, m-am convins deja ca as avea multe de invatat de la el, de ce s-ar opri acum? O idee in plus nu strica niciodata :))

Oricum, totul va fi la noroc, perioada concursului a fost prea scurta pentru ca cineva sa apuce sa se stabilizeze pe locul 1. Toti de pe prima pagina au sanse egale. Vom trai si vom vedea.


Dar eu, optimist fiind si stiind ca am toate sansele sa castig si vreau sa castig, ma tem ca nu pot sa beau o lada de bere, fie ea impartita cu Haos .. nu stiu cat bea Haos, iar eu daca beau 5 beri ma duc pe front fara armura, ca vikingii. So .. Beware! Don't let the dogs out!! :)) Sau mai bine spus, Somebody stop me!! .. mai bine un Yo Yo decat sa ajung pe front, ca n-am fugit degeaba de armata. Am preferat sa fac 20 de ani de scoala decat sa ajung in armata. Daca faceam armata cred ca acum aveam antrenament puternic si nici n-as fi participat la concurs numai pentru o lada de bere. Sau mi s-ar fi interzis participarea din titlu "Concurs pentru o lada de bere, dar fara Tony".
.

Deci - Cine va castiga o lada de bere Corona?

 

No comments:

Post a Comment